tisdag 27 juli 2010

En underbar kille!


Tankarna snurrar i huvudet på mig ibland och nu är en väldigt jobbig period då min sambo och jag ska flytta isär. Jag väntar bara på en lösning med boende och det börjar kännas akut just nu!

Sen vet jag ju inte alls hur Alexi kommer att ta det hela då han är väldigt känslig för förändringar. Men det är en senare fråga.


Han är i alla fall en hellt underbar liten Angelman denna gosse!!! ;9

Han sprider så mycket glädje och kärlek omkring sig som ingen annan kan. Och han är så härlig på nätterna då han kilar in en arm under mig och den andra över och sen håller han fast mig som om han vore rädd att jag skulle gå ifrån honom. ;)


Igår kom han hem från skolan mitt på dan för hans ass var osäker på om han var sjuk eller ej då han inte åt någon frukost och bara stog vid förnstret och grät hela tiden.Men som jag misstänkte så berodde det hela på att han var trött för då han sovit en timme efter lunch så var han sitt gamla vanlliga glada jag igen.
Busade och skrattade.


Helgen som var så åkte jag och 2 av mina större barn ner till Sveg för att hälsa på mostrar och kusiner och det var jättekul. Träffade även min bror som jag saknat så mycket och hans son Jimmy som jag älskar som mina egna barn! ;) Tror att det blev lite mycket förändringar för Alexi då jag var borta, de var till Junsele djurpark på Lördag och sen blommar timotejen nu och det är jobbigt med hans allergi vilken också gör honom väldigt trött. Han behöver nog några dagar för att hämta igen sig!


Men som sagt: Nu är han sitt gamla vanliga jag igen och det är så mysigt när det är bara Han och Jag på morron då vi kokar kaffe och sen doppar lite pepparkakor för att sen dricka sista skvätten i kaffekoppen som han tycker är så gott!
Sen är ju vår älskade Therese i Stockholm och har varit borta i 2 1/2 vecka vilket också naturligtvis påverkar honom då hon är hans stora kärlek. Det finns en särskilt band mellan dom två som han inte har med någon annan och det är underbart att se dem tillsammans. men om en vecka kommer hon hem igen och det ser vi verkligen fram emot. Samt att äntligen få träffa hennes pojkvän! ;)

1 kommentar:

Malin sa...

Tråkigt att ni går isär... Men hoppas att det löser sig till det bästa ändå.