onsdag 4 maj 2011

Sommar!Vi har nu haft några helt underbara veckor med vår älskade Ängel! Han har fått ha lugn och ro omkring sig, inga störande moment och jag måste säga att han är en helt annan kille.

Go och glad varje dag, vaknar på ett strålande humör och lär sig nya saker varje dag.

Det är så härligt när han är så här.Ortoserna accepterar han fullt ut och vill INTE gå många steg utan dom. Jag tror att det mest är rädslan för att det SKA göra ont om han inte har dom på sig för han har ett otroligt minne och vet ju att det har gjort ont tidigare när han försökt.

Bara den spärren släpper är jag övertygad om att det kommer att gå bra.

Däremot så går han nu väldigt mycket inåt med fötterna. Men det kanske också rättar till sig.Nu stundar sommaren och OM det får fortsätta vara så här bra så är jag övertygad om att det kommer att bli en av de underbaraste på länge för Alexi och hela familjen.

Jag ska försöka ordna upp en del saker och sen ska vi väl kunna slappna av och bara leva allihop, DET är något vi behöver.För attt svara Lotta på en del saker så vill jag säga det här:

Livet med en liten Ängel vänder upp och ner på allt i ens vardag MEN all den kärlek och alla tillfällen till skratt som de ger uppväger allt.

Hade någon frågat mig för 8 år sen hur jag skulle ställa mig att leva med ett utvecklingsstört barn hade jag nog inte vetat vad jag skulle svara MEN idag kan jag säga att jag inte kan tänka mig ett liv utan honom.

Vad gäller kromosomtester så har Alexi gjort 2 st som inte visat något men med hjälp av HABbens "checklista" och allt jag läst själv är jag 110% övertygad om att Alexi har Angelmans!

Hoppas att allt går bra med er lilla tjej och skriv gärna om du undrar något. Du finner mig även på FB där jag kommit i kontakt med fler som har små änglar!Ha nu en underar vår alla Blogg-läsare och hoppas att den blir vacker.

Inga kommentarer: