måndag 11 april 2011

Våren är här!!!


Äntligen så har våren landat och trots att det är en smutsig tid innan all sand sopats bort och de städat upp överallt så Välkomnar jag den med öppen famn!


Alexi har börjat känna av sin pollenallergi så nu kör vi för fullt med allergimediciner igen!

Han har nu haft sina ortoser heltid dygnet runt i 2 veckor och det funkar alldeles utmärkt bra!Han är jätteduktig på att hjälpa till och ta på dom och han känner sig nog betydligt säkrare med dom på sig också.

Han vill inte gå utan dem och vänster fot stödjer han inte alls på. Men det är ändå positivt att han VILL ha dom på sig.


Han har börjat med både spec.bad och spec.idrott igen och det tycker han är jätteroligt.

Och han behöver den träning han kan få i vattnet också.


MEN sen har han börjat klaga mycket och ta sig mot ryggslutet vilket jag antar beror på att han har ont och det är ju inte bra alls.

Tror att det beror på hans gång och ansträngningen som blir av att sätta hela foten i golvet då han inte alls är van att gå så. Han har ju ända sen han började gå varit tågångare och att då helt plötsligt börja gå på hela foten DET måste ju kännas??

Kan bara hoppas att det är tillfälligt!


Den 20:e april ska vi in till Sjukhuset och göra en nu EEG då han efter operationen hade väldigt mycket kramper, särskilt nattetid, och jag hoppas verkligen att det INTE visar något!

Inga kommentarer: