torsdag 16 juni 2011

Sommarlov och en lyckad dag på HAB!
Alexi har varit i kyrkan och haft sin allra första avslutning inför Sommarlivet! Jag var inte själv med i kyrkan då han lätt blir distraherad och pockar på min uppmärksamhet men han hade skött sig enormt bra. ;)) Suttit helt tyst ända tills de började sjunga, Då ville han gärna vara med.
Efter kyrkan var det samling nere på hembygdsgården för att önska fröknar och klasskamrater en Härlig sommar och för att äta glass! Träffade Alexi med ass där och han var jätteglad! ;))

Igår, 15/6, var vi till Östersund på HAB för att träffa ortopedläkare m.fl. då Alexi under en tid tydligt visat att han har ont i vänster ben och höft.
Han har dock sista veckan gått mycket mer och bättre än innan utan att det verkat göra ont då han går utan skenor.
Vi fick klartecken för att han ska slippa ha skenorna under dagtid då han sätter ner hela foten och verkar stadig då han går. Läkaren trodde att han skulle börja gå bättre och få bättre träning av fötterna utan skenor och om han hade rejäla skor på sig. Så det blir underbart skönt för honom att slippa skenorna nu när det är sommar och varmt. Blir så svettigt och obehagligt med dom på.
Nattskenorna ska vi dock fortsätta med för att fötterna ska fortsätta vara i det läge de är nu.

Sen ska han in för att göra en ny höftröntgen då han vrider hela benet inåt då han går. Han slår ihop tårna då han går och för att se att höftleden ligger rätt i förhållande till höftkulan så måste man röntga.
Vet ännu inte vad dom ska göra om det ligger fel, men hoppas förstås att allt är OK.

NU ska vi bra ha en skön sommar med bad och sol får vi hoppas.
Alexi ska vara på fritids till v. 27 då han ska få vara hemma i 3 veckor. Blir första lovet som han får vara hemma så länge då det inte har funkat med tt bryta hans rutiner under dagen. Vi får hopps att det går bra i år, men det återstår att se.

Ha en skön sommar alla Bloggläsare, föräldrar och alla Änglar därute.

2 kommentarer:

Smulan sa...

Hej! Har lite frågor till dej, har du nån mail man kan skriva till?

Kram

Min Älskade Angelman sa...

Ja du kan nå mig på maud219@msn.com

Kram