onsdag 15 december 2010

Att man kan älska någon så......Alexi är något av det underbaraste som finns och många ggr har jag funderat över hur livet var innan han kom in i det??? Och saken är den att det måste ha varit ganska händelsefattigt TROTS att jag hade 6 barn innan för med Alexi händer nya saker varje dag.

Eller så är det så att när man har barn utan handikapp som är friska så Ränker man helt enkelt inte lika mycket eller ser lika bra alla de framsteg de trots allt gör?? Med Alexi så blir man bara så otroligt glad så fort det händer något nytt då han har ganska lång inlärningstid för allting men en del saker kommer alldeles sjäkv.

Han använder t.ex. väldigt mycket tecken nu och något som är väldigt kul är att han finner egna tecken för olika personer. Om man frågar om han kan säga ett namn så gör han ett speciellt tecken och nästa gång du fråga så gör han samma sak, så jag tror att det är något speciellt som den personen gör som han sammankopplar med den personen och gör ett tecken. Sådana saker som Vi inte ser eller tänker på.


Han förgyller alla mina dagar med sitt skratt och underbara sätt och tänk alla gosestunder han gärna vill ha med mig då han t.ex. kommer från skolan.

I förrgår så gjorde jag allvar av det jag sagt ett tag nu: Att klippa honom!
Det brukar vara en procedur för sig då han hela tiden sitter och vänder och vrider på huvudet och kan inte sitta still så de senaste gångerna har jag gjort det då han badar.
Som tur är så har han så lockogt hår att det inte gör något om det blir lite ojämnt för det syns inte i.a.f. och den här gången klippte jag till ordentligt. Men fin blev han och så stolt då han ser sig själv i spegeln och tecknar "fin".


F.ö. så är det väldigt mycket tecken nu och han försöker även teckna meningar, vilket är helt underbart! Hoppas att det håller i sig.

Snart är det Jul och i år ska bli en helt oförglömlig underbar jul i lugn och harmoni OCH Helt alkoholfri! Då jag själv är helt emot alkohol på Julafton så har det varit väldigt jobbigt då mannen i familjen helt enkelt MÅSTE ha den där snapsen och ölen till maten och sen bara fortsätter dricka hela kvällen! Jag HATAR sånt då jag anser att det är barnens dag och de inte ska behöva uppleva den tillsammans med fulla vuxna!
Så i år blir det inte en droppe alkohol i detta hus!


Hoppas nu att Ni alla läsare får en underbart fin Jul och att ni tänker bort alla Måsten och bara är och mår bra!
God Jul Och Ett Gott Nytt År!!!!

Inga kommentarer: