torsdag 18 augusti 2011

Åter till verkligheten!


Nu har Alexi fått den extra dosen Risperdahl i ung. 2 veckor och han börjar bli som vanligt igen. Tack och Lov!
De fruktansvärda ångestattacker han hade från början har försvunnit helt, han var då alldeles "tokig", bet sig själv samtidigt som han sparkade och slogs mot mig eller den ass som jobbade med honom. det var ingen rolig period och det blir extra jobbigt p.g.a. att han inte kan prata och säga vad som är helt åt Helvete. ;((
Vi slet väldigt ont alla här hemma men mest ont slet han själv. Måste vara fruktansvärt att må så där och inte kunna tala om varför eller säga ett endaste "helvete" eller "fan" för att få ur sig den värsta ilskan!

Han slåss även nu men det har blivit längre emellan och han mår mycket bättre nu. Sen en vecka tillbaka har han börjat äta igen och sitter så duktigt vid bordet tillsammans med oss andra. Även toa-besöken har börjat och fungera igen, vi får honom inte att sitta på toa men han har ju blöjor och då gör det inte så mycket. Har hållit på med toa-träningen i 3 år och den har hela tiden gått upp och ner ändå.

Han ska fortsätta ta denna extra dos fram till besök på HAB den 15/9 så får vi se då OM det går att dra ner dosen igen. han blir ju så fruktansvärt trött av denna medicin också och då han inte längre sover på dagarna så är han dödstrött när kl är 18.00 varför det bara är att lägga honom då och det innebär att han är klarvaken vid 4-5-tiden på morronen. Men det får man väl ta.
Får han nu bara lugn och ro omkring sig och att det inte kommer in en massa onödgia, oväntade moment i hans vardag och skolan börjar komma igång igen så tror jag att han snart är helt och hållet tillbaka på banan!

Igår kom så hans älskade ass Jenny tillbaka för att sova 2 nätter med honom och på måndag börjar hon jobba full tid igen. Som han har längtat efter henne! De senaste 2 veckorna har han frågat efter henne nästan varje dag och i går när hon kom så trodde han nog inte att det var riktigt sant att hon var här. Han stog bara och stirrade på henne förundrat för att sen spricka upp i världens leénde och kasta sig kring halsen på henne och när hon la honom så skulle han bara ligga och pussas och kramas med henne! Så underbart att han har en ass som han tycker så mycket om och litar på till 100%. Måtte hon vara kvar hos honom i många år!

Inga kommentarer: