söndag 9 januari 2011

Vilken natt!!!!


Igår när ungarna skulle lägga sig så hade nog Linnéa återhämtat sig för Hon skulle minsann Inte sova! I 2 timmar låg hon och stökade och störde Alexi så att han inte kunde sova. Han hade precis somnat flera ggr när hon började stöka så att han vaknade igen och det ledde ju till att han blev väldigt orolig och vägrade sova han också. Till slut åkte hon ut ur sovrummet för att han skulle ha en chans att kunna somna och då han väl gjorde det så var det väldigt oroligt och så har natten varit precis hela tiden. Tror att jag fått sammanlagt 2 timmars sömn i natt och det känns minsann!


Men så blir det när man inte har några regler alls där man är varannan vecka!!! Får vara uppe så länge man själv vill och sen när hon äntligen kommer i säng så ska hon ligga och kolla på film tills hon somnar???? Det funkar inte här hemma då jag måste lägga båda samtidigt för att de ska sova och dessutom så behöver en 4-åring vissa regler och det är bl.a. att de ska lägga sig en fast tid varje kväll!!!


Alexi vaknade ordentligt för dagen kl 8 så vi klev upp och fixade kaffe och kollade TV. Dagen lär nog bli ganska jobbig för honom skulle jag tro då han kommer att vara trött efter den här natten.
Sen har han verkligen börjat "apa" sig i ordets bemärkelse!!! Häromkvällen när de badade så började han göra miner och säga att han är en apa och det är det första han gör när han vaknar på morgonen samt ung 15 ggr/dag!!!

Inga kommentarer: