tisdag 15 februari 2011

En helt felfri vecka!!!!

Förra veckan var den första efter Alexi´s operation som han var på skolan hela veckan och det gick toppen!!! Nåväl, han var ledig torsdag då jag och ass följde honom till Östersund och HAB för en CPUP-mätning. När vi kom hem sen så slog det mig att jag totalt glömt att fråga hur det såg ut med mätningen??!! ;))

Alexi var alldeles i extas den dagen då han fick åka Taxi velket är en sak han älskar. Han pratade och skrattade hela resan dit och hela resan hem även fast han var väldigt trött och less innan vi kom iväg hem då det visade sig att de missat med Taxin och vi blev 1 1/2 timme försenade. Men roligt var det!!!

Helgen gick jättebra och han hade den nya ass som skulle sova hos honom tors-lörd och det funkade Kanonbra!!! Så underbart skönt att jag fått tag på assistenter som bryr sig Om Alexi och hans bästa OCH som Alexi tycker om. Han är ju annars väldigt kräsen på folk.

Sen fick jag besked från Kommunen på måndagen att de beslutat ge mig 3 extra vak-nätter och Det behövs verkligen!!! Så skönt att kunna få ägna sig åt hans lillasyster några dagar och att få sova hos henne på nätterna och bara mysa...........

1 kommentar:

Thérèse sa...

Ja de e tur de Så ja får mysa på han istället innan ja far ^^ <3