fredag 11 mars 2011

Första dygnen!


De första två dygnen med ortoser är nu avklarade. Dagtid använder han dem bara korta stunder åt gången men på nätterna har han dem hela tiden. Därför har nätterna blivit väldigt oroliga igen och han vaknar med jämna mellanrum och på morronen visar han tydligt att han vill ta av dom och att han har ont. :(( Absolut inte positivt men förhoppningsvis så ska det bli bättre.


Direkt när han fått av sig skenorna och fått på gipset igen så blir han glad men har tydligen ont då han drar upp vänster ben och grimaserar.
Sen märks det att han inte har någon styrsel eller ork i benen för när han har ortoserna så går han väldigt dåligt. Stapplar fram och tappar balansen direkt. Som tur är så har han sin "Krokodil"= rullator att stödja sig på.

Nej det blir nog förhoppningsvis bra om ett par veckor då han vant sig med dom.

Nu stundar en helg tillsammans med storasyster Maria som ass och då det är hans favorit för tillfället så blir det inga problem. ;)
Han visar verkligen hela tiden att han tycker mycket om henne och gillar att vara med henne.

Jenny har varit sjuk inatt då hon var in till doktorn och skar upp inuti näsan i förrgår och blödde väldigt mycket ett tag. Men hon kommer förhoppningsvis tillbaka nästa vecka med nya krafter.

Inga kommentarer: