måndag 29 november 2010

Sjuka barn


Nu har vi åter gått igenom några dagar med förkylning och feber. Alexis lillasyster Linnéa har varit sjuk i över en vecka nu och hostar fortfarande rejält.

Alexi som förut alltid var väldigt sjuk börjar äntligen klara av det bättre, han har varit snorig och lite febrig hela helgen och därför fick han vara hemma från skolan igår och det var nog en av de värsta dagarna på länge.

Då han inte längre var febrig så var han helt knäpp igår, ena stunde glad och busig för att i nästa bli jättearg, slåss och sparkas och skrika. Han bokstavligen klättrade på väggarna. ;)


Men detta är bara ännu ett bevis på hur viktigt det är med hans rutiner. Han klara att vara hemma 2 dagar i följd då det är helg men blir det en dag extra oxh han inte är så sjuk att han är trött och slut så flippar han totalt.


Så idag fick han gå iväg till skolan igen och han var så glad när han insåg att han skulle iväg.

Själv ska jag nu ta en "lat-dag" vilket det känns som att jag behöver men egentligen inte har tid till.


F.ö. är det underbart skönt att vara själv igen och ännu härligare att se att mina barn börjar finna sig själva igen och bli tillfreds och harmonisk. Har nog inte fattat riktigt förrän nu hur jobbigt detta varit för dom. Men NU tar vi nya tag inför 2011.


I lördags var det Kalas härhemma och det var Alexis underbara syster Thérese som ordnade det för att hon kom på att Alexi aldrig varit och troligtvis aldrig kommer att få gå på ett Kalas! Han var nog lite brydd och visste inte riktigt hur ahn skulle bete sig men samtidigt såg vi att han tyckte det var roligt!! Tur att han har så underbara syskon som älskar honom och bryr sig om honom och alltid vill göra saker för eller med honom.

Inga kommentarer: